Electrod pH pentru cașcaval cu corp din oțel inoxidabil și mufă BNC - FC240B

SKU: FC240B

1.480,64 RON
Fără TVA
 
FC240B este un electrod de pH cu carcasa din otel inoxidabil, fabricat special pentru branza si are un conector BNC. 

Diametrul foarte mic de 5 mm (0.2 ") al FC2423 este protejat de un corp din oțel inoxidabil AISI 316, care este de 150 mm (5.9") lungime, un diametru ideal pentru măsurarea pH-ului brânzei. FC2423 are, de asemenea, un design cu joncțiune deschisă cu electrolit cu gel, un bulb cu senzor din sticlă de uz general și o formă conică a vârfului.


Acest design de proiectare este ideal pentru măsurătorile de pH ale brânzei, produselor lactate și proceselor de control al calității. Intervalul de temperatură recomandat este de la 0 la 50°C

stainless body

Corp din oțel inoxidabil AISI 316

glass tip

Vârf conic din sticlă

open junction

Joncțiune deschisă

Electrodul special FC2040 oferă numeroase caracteristici care îmbunătățesc testarea pH-ului pentru producătorii de brânză. Carcasa robustă din oțel inoxidabil, îmbinată cu vârful senzorial conic, permite penetrarea branzei în diverse puncte pe tot parcursul procesului de producție. Un senzor de temperatură integrat asigură, de asemenea, că toate măsurătorile de pH sunt compensate pentru temperatură fără a fi nevoie de o sondă de temperatură separată. Acest electrod este realizat pentru măsurarea directă a brânzei și are un diametru foarte mic de numai 5 mm (0,2 ") pentru a minimiza gaura lăsată în urmă.

FC240B este fabricat din sticlă pentru uz general, vârf conic, corp din oțel inoxidabil, joncțiune deschisă și electrolit gel.  

general purpose glass

 

Corp din oțel inoxidabil

Pentru a proteja împotriva ruperii, Hanna Instruments a făcut acest electrod cu un corp din oțel inoxidabil. Oțelul inoxidabil AISI 316 poate rezista la concentrațiile de clor care provoacă coroziune în alte tipuri de aliaje

conical tip

 

 

 

 

Vârf conic din sticlă

Designul vârfului conic permite penetrarea în solide, semi-solide și emulsii pentru măsurarea directă a pH-ului în probe, cum ar fi brânza.

stainless body

 

 



Senzor de temperatură încorporat

Erorile de la calibrare și măsurare sunt eliminate datorită compensării automate cu temperatura furnizată de senzorul de temperatură integrat.

open junction

   



Referință cu joncțiune deschisă

Suspensiile solide și proteinele găsite în produsele alimentare vor înfunda o joncțiune convențională de referință ceramică. Această înfundare va împiedica circuitul de măsurare între electrodul de indicare și referința internă rezultând un timp de răspuns mai lent, citiri neregulate și înlocuirea frecventă a electrodului. Proiectul de joncțiune deschisă constă dintr-o interfață cu gel solid (viscolene) între probă și referința internă Ag / AgCl. Această joncțiune nu numai că împiedică intrarea argintului în probă, dar, de asemenea, îl face să împiedice înfundarea, rezultând un răspuns rapid și citiri stabile.

bnc connector

 


BNC Connector

FC240B utilizează un conector BNC. Acest tip de conector poate fi utilizat cu orice pH-metru Hanna care acceptă un conector BNC. Alte tipuri de conectori: DIN, tip șurub, tip T și 3,5 mm..


Mai multe informatii
SKU FC240B
Product Name Electrod pH pentru cașcaval cu corp din oțel inoxidabil și mufă BNC - FC240B
Quote Required Nu
Domeniul de măsurare pH
Tipul celulei de referință simplă, Ag/AgCl
Tipul joncțiunii / Rata de flux deschisă
Tipul electrolitului viscolene
Materialul corpului AISI 316
Tip / Formă conic (3 x 5 mm)
Pin de referință nu
Presiune maximă 0.1 bari
Domeniul temperaturii de operare 0 la 50°C (32 la 122°F)
Lungime Corpului/Lungime totală 150 mm / 250 mm
Senzor de temperatură nu
Diametrul exterior 5 mm
Cablu coaxial; 1 m (3.3’)
Tip conectare BNC
Amplificator nu
Domenii de utilizare lactate, eprubete şi flacoane
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Electrod pH pentru cașcaval cu corp din oțel inoxidabil și mufă BNC - FC240B
Rating-ul dumneavoastra