Electrod de pH pentru creme, sosuri și suc de fructe cu mufă BNC - FC220B

SKU: FC220B

1.125,28 RON
Fără TVA
 
FC220B este un electrod de pH care folosește o sticlă pentru temperaturi joase (LT), bulb sferic, corp din sticlă, joncțiune triplă ceramică, umplut cu soluție electrolit 3.5M KCl + AgCl.

 

Această considerație de proiectare este ideală pentru măsurarea pH-ului în produse cum ar fi creme, sosuri sau probe de suc de fructe. Intervalul de temperatură recomandat este de la -5 to 70°C.

conical tip

Joncțiune triplă ceramică

low temperature glass

Sticlă pentru temperaturi joase

refillable

Electrod cu reumplere

Hanna Instruments oferă o gamă variată de electrozi de pH ce sunt concepuți pentru diverse aplicații. Tipul de sticlă folosit pentru detectarea pH-ului, forma vârfului, materialul corpului, tipul de joncțiune, tipul de referință și electrolitul folosit sunt doar câteva aspecte prevăzute în design.

FC220B folosește o sticlă pentru temperaturi joase (LT), bulb sferic, corp din sticlă, joncțiune triplă ceramică, umplut cu soluție electrolit 3.5M KCl + AgCl. 

low temperature glass

 

Sticlă pentru temperaturi joase

Vârful de sticlă utilizează o formulare specială de sticlă LT cu o rezistență mai mică de aproximativ 50 megaohm, comparativ cu utilizarea generală (GP) cu o rezistență de aproximativ 100 megaohm. Acest lucru este benefic, deoarece multe produse alimentare sunt depozitate la temperaturi scăzute. Pe măsură ce temperatura sticlei scade în probă, rezistența sticlei LT se va apropia de cea a sticlei GP la temperaturi ambiante. Dacă se utilizează sticlă GP, rezistența ar crește peste rezistența optimă pentru intrarea înaltă a impedanței unui pH metru. FC220B este potrivit să se utilizeze cu eșantioane care măsoară de la 0 la 50°C.   

conical tip

 

 

Bulb sferic

Bulbul sferic este destinat utilizării generale în industria alimentară. Măsurătorile pot fi efectuate în lichide sau în suspensii care permit măsurarea ușoară a produselor alimentare solide și semisolide. Alte forme de vârf includ conic pentru penetrare și vârf plat pentru măsurători de suprafață.

glass body

 

 

 

Corp din sticlă

Corpul de sticlă este ideal pentru utilizarea în laborator. Sticla este rezistentă la multe substanțe chimice dure și este ușor de curățat. Corpul de sticlă permite de asemenea un transfer rapid de căldură către electrolitul intern de referință. MV generat de celula de referință este dependentă de temperatură. Cu cât echilibrul este mai rapid, cu atât este mai stabil potențialul de referință.

triple ceramic junction

   


 

Joncțiune triplă ceramică

Joncțiunea triple ceramică permite o debit mai mare de electrolit din celula de referință în proba de măsurare. Un electrod tipic de pH va avea o singură joncțiune ceramică cu o viteză de curgere de 15 până la 20 pL / oră. FC220B are trei joncțiuni ceramice în contact cu proba, asigurând un debit de 40 până la 50 μL / oră. Debitul crescut asigură o continuitate mai mare între electrodul de referință și electrodul de indicare, ceea ce îl face adecvat pentru soluții vâscoase sau probe de conductivitate redusă, cum ar fi apa pură. 

refillable 


Reumplere

FC220B este o sondă reîncărcabilă. Deoarece este un electrod de pH cu un singur joncțiune, soluția de umplere este HI7071 3,5M KCl + AgCl. Dacă se utilizează un electrod pH reîncărcabil, capacul de umplere trebuie îndepărtat înainte de calibrare și măsurare. Scoaterea capacului creează o presiune pozitivă a capului în celula de referință, permițând un debit mai mare al electrolitului prin joncțiunea exterioară. Un debit mai mare va duce la o citire mai rapidă și mai stabilă. 

bnc connector

 

 


Conector BNC

FC220B utilizează un conector BNC. Acest tip de conector este universal, deoarece poate fi folosit pe orice pH-metru care are intrare BNC. 


 

Mai multe informatii
SKU FC220B
Product Name Electrod de pH pentru creme, sosuri și suc de fructe cu mufă BNC - FC220B
Quote Required Nu
Domeniul de măsurare pH
Tipul celulei de referință simplă, Ag/AgCl
Tipul joncțiunii / Rata de flux ceramică, triplă / 40-50 μL/h
Electrolit de reumplere 3.5M KCl + AgCl
Materialul corpului sticlă
Tip / Formă sferic (dia
Pin de referință nu
Presiune maximă 0.1 bari
Domeniul temperaturii de operare -5 la 70°C (23 la 158°F)
Lungime Corpului/Lungime totală 120 mm / 175.5 mm
Senzor de temperatură nu
Diametrul exterior 12 mm
Cablu coaxial; 1 m (3.3’)
Tip conectare BNC
Amplificator nu
Domenii de utilizare creme, sucuri de fructe şi sosuri
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Electrod de pH pentru creme, sosuri și suc de fructe cu mufă BNC - FC220B
Rating-ul dumneavoastra