Electrod de pH pentru iaurt cu mufă Quick DIN - FC2133

SKU: FC2133

1.214,14 RON
Fără TVA
 

FC2133 este un electrod de pH amplificat cu joncțiune dublă care are un senzor de temperatură încorporat și se conectează la pH-metru printr-un conector DIN de conectare rapidă. Acest tip de concetor poate fi utilizat doar cu aparatele pentru care a fost conceput, cum ar fi HI98190.


Electrodul FC2133 este fabricat dintr-un corp de plastic PVDF, cu joncțiune deschisă, cu electrolit de tip gel de viscolene, cu sticlă rezistentă la temperaturi scăzute și cu o formă de vârf conic. Electrodul este ideal pentru a măsura pH-ul în produse lactate, emulsii, creme sau alte probe semi-solide. Intervalul de temperatură recomandat este de la 0 la 50°C.

low temperature glass

Sticlă pentru temperaturi joase

conical tip

Vârf conic

open junction

Joncțiune deschisă

Hanna Instruments oferă o gamă variată de electrozi de pH ce sunt concepuți pentru diverse aplicații. Tipul de sticlă folosit pentru detectarea pH-ului, forma vârfului, materialul corpului, tipul de joncțiune, tipul de referință și electrolitul folosit sunt doar câteva aspecte prevăzute în design.

FC2133 este un electrod de pH cu joncțiune dublă, care folosește sticlă pentru temperatură scăzută (LT), bulb conic, corp de sticlă și joncțiune deschisă cu electrolit gel. 

low temperature glass

 

Formulă din sticlă pentru temperaturi scăzute

Măsurarea pH-ului la temperaturi foarte ridicate este defavorabilă vârfului sensibil de sticlă și îi scade durata de viață. Un electrod de pH cu sticlă pentru uz general (GP) va avea o rezistență de 100 megaohm la 25° C, în timp ce rezistența sticlei LT este aproximativ 50 megaohmi la 25° C. Pe măsură ce temperatura sticlei scade în probă, valoarea rezistenței sticlei LT se va apropia de cea a sticlei GP. Dacă se folosește sticlă GP, rezistența ar crește peste intervalul optim, rezultând o impedanță crescută care, în cele din urmă, va afecta măsurarea. FC2133 este potrivit în folosirea în probe care se alfă la temperaturi de la 0 la 50°C

  

conical tip

 

 

Vârf de sticlă conic

Designul vârfului conic permite penetrarea în solide, semisolide și emulsii pentru măsurători directe ale pH-ului în produsele alimentare, inclusiv carne, brânzeturi, iaurt și lapte.

glass body

 

 

 

Corp din sticlă

Corpul de sticlă este ideal pentru utilizarea în laborator. Sticla este rezistentă la multe substanțe chimice dure și este ușor de curățat. Corpul de sticlă permite de asemenea un transfer rapid de căldură către electrolitul intern de referință. MV generat de celula de referință este dependentă de temperatură. Cu cât echilibrul este mai rapid, cu atât este mai stabil potențialul de referință

open junction reference

   


Referință cu joncțiune deschisă

Suspensile solide și proteinele care se găsesc în produsele alimentare vor colmata o referință ceramică convențională. Designul joncțiunii deschise constă în interfața din gel solid (viscolen) între probă și referința internă din Ag/AgCl. Această interfață împiedică pătrunderea argintului în probă, dar, de asemenea, conferă electrodului impermeabilitate la înfundare, rezultând un răspuns rapid și o citire stabilă.

din connector

 

 

 

Mufă DIN Quick Connect (conectare rapidă)

FC2133 dispune de o mufă DIN Quick Connect care face ca atașarea și scoaterea sondei să fie simplă și rapidă. Acest tip de conector este specific fiecărui tip de aparat de măsură. A se vedea tabelul de specificații pentru dispozitive compatibile.

  

 

 

Mai multe informatii
SKU FC2133
Product Name Electrod de pH pentru iaurt cu mufă Quick DIN - FC2133
Stock Status Message Ships within 5-10 Business Days
Quote Required Nu
Sondă de temperatură încorporat
Tipul celulei de referință dublă, Ag/AgCl
Tipul joncțiunii / Rata de flux deschisă
Tipul electrolitului viscolene
Materialul corpului sticlă
Tipul sticlei temperatură scăzută
Tip / Formă conic (12 x 12 mm)
Pin de referință nu
Presiune maximă 0.1 bari
Domeniul optim de pH pH
Domeniul temperaturii de operare 0 la 50°C (32 la 122°F)
Lungime Corpului/Lungime totală 120 mm / 160 mm
Senzor de temperatură da
Diametrul exterior 12 mm
Cablu coaxial; 1 m (3.3’)
Tip conectare conectare rapidă DIN
Amplificator da
Domenii de utilizare creme lapte şi iaurt
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Electrod de pH pentru iaurt cu mufă Quick DIN - FC2133
Rating-ul dumneavoastra