HI 96812
Refractometru digital pentru vin

Măsoară indicele de refracţie şi afişează rezultatul în °Baumé. Scala °Baumé se bazează pe densitatea lichidelor şi este utilizată pentru măsurarea nivelului de zahăr în procesul de vinificaţie.

Domeniu conţinut de zahăr: 0 la 27°Baumé / temperatură: 0 la 80°C
Rezoluţie conţinut de zahăr: ± 0.1°Baumé / temperatură: ±0.1°C
Acurateţe (la 20°C) conţinut de zahăr: ± 0.1°Baumé / temperatură: ± 0.3°C
Compensare termică automată, de la 10 la 40°C
Timp de măsurare circa 1.5 secunde
Volum minim de eşantion 100 µL (pentru a acoperi prisma complet)
Sursa de lumină LED galben
Celula pentru eşantion inel din oţel inoxidabil şi prismă din sticlă
Protecţie carcasă IP65
Tip baterie / Durată 1 x 9V / circa 5000 citiri
Închidere automată după 3 minute de inactivitate
Dimensiuni 192 x 102 x 67 mm
Greutate 420g
HI 96812 este livrat cu baterie şi manual de instrucţiuni.